Laadukkaita käännöksiä ja oikolukuja

KÄÄNNÖKSET JA
KÄÄNNÖSPALVELUT

Tarvitsetko asiantuntevaa käännöskumppania suomi-ruotsi-kieliparin kääntämiseen? Saat samalla myös muut kielikäännökset kauttamme.

Tutustu!


Muut  kielipalvelut

Palveluihimme kuuluvat valmiin tekstin oikoluku ja kielentarkastus. Onko sinulla esimerkiksi esiteteksti tai muu asiateksti, jonka haluaisit tarkastuttaa ammattilaisella?


Katso!


JÄRKEVÄ HINNOITTELU

Vaikka työmme onkin asiantuntijatyötä, veloitamme projekteista silti kohtuullisesti. Hinnoittelemme työmme näkyvästi, joten tiedät aina kustannukset.


Pyydä tarjous!


OTA YHTEYTTÄ

Teemme kerralla huolellista ja laadukasta jälkeä, joten asiakkaamme ovat usein pitkäaikaisia yhteistyökumppaneita. Tavoitat meidät soittamalla tai lähettämällä viestiä

Käännöstoimisto TextMats

Käännöksien ja kielenhuollon ammattilaisesi Turun alueella

TextMats on ammattitaitoinen käännöstoimisto, jonka laadukkaat palvelut kattavat suomi-ruotsi-suomi sekä suomi-englanti-suomi -käännökset ja oikoluvun sekä kielenhuollon. Asiakkaitamme ovat niin julkinen sektori, yritykset ja esimerkiksi mainostoimistot Turussa sekä muualla Varsinais-Suomessa. Tarjoamme palveluitamme myös yksityisille. Otamme mielellämme uusia asiakkuuksia vastaan.

Huolellista käännös- ja kielenhuoltopalvelua

Erikoisalaamme ovat taloudelliset ja yhteiskunnalliset tekstit suomi-ruotsi-suomi -kieliparille, mutta ammattitaitomme kattaa myös suomi-englanti-suomi -käännökset ja monipuoliset markkinointi-, mainos-, tiedotus- ja ohjemateriaalit. Pidämme jatkuvasti ammattitaitoamme yllä ja olemme perillä alan viimeisimmistä opeista.

Kattavasti kieliä yhteistyöverkoston kautta

Laajan yhteistyökumppaniverkoston ansiosta kauttamme onnistuvat myös projektit, joissa käännettävää on usealle eri kielelle.

Olemme Suomen Yrittäjien sekä Suomen kääntäjien ja tulkkien liiton (SKTL) jäsenyritys.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!